Archive: Knowledge Base

Camera instellingen

Om camera's in KerkBeamer te kunnen aansturen is het van belang dat de camera's gekoppeld worden. In dit artikel vind je alle instellingen.

Lees artikel

Liedfout doorgeven

Met meer dan 9.750 liederen wil er nog wel eens een foutje in een liedtekst of notenbalk zitten. Heb je er één gevonden? Meld deze dan bij ons!

Lees artikel

Dashboard

Zodra je inlogt in de online omgeving van KerkBeamer kom je in jouw persoonlijke dashboard. Dit is jouw startpunt binnen KerkBeamer.

Lees artikel

Nieuwe presentatie aanmaken

Het aanmaken van een nieuwe presentatie doe je vanuit het dashboard. Klik op het plusjes, rechts bovenaan de kolom 'Presentaties KerkBeamer 2.0'.

Lees artikel

Notenbalk aanvragen

Kom je een lied tegen waarvan de notenbalken nog niet beschikbaar zijn? Via het formulier in dit artikel kun je een aanvraag indienen.

Lees artikel

Bewerkpop-up

De bewerkpop-up is één van de belangrijkste gedeelten van KerkBeamer. In een sjabloon maak je hierin de verschillende onderdelen op. In een presentatie vul je hiermee een onderdeel met bijvoorbeeld een lied en pas je eventueel de opmaak aan.

Lees artikel

Presentatiescherm

In het presentatiescherm bereid je de presentatie voor of speel je de presentatie af op de beamers in de kerk.

Lees artikel

Updatelog

We werken hard aan het optimaliseren van KerkBeamer 2.0. Hiervoor brengen we regelmatig updates uit, die direct te gebruiken zijn. Hier vind je de updates die tot nu toe zijn uitgebracht.

Lees artikel

Algemene instellingen

Elk onderdeel heeft algemene instellingen. Deze vind je rechts van de bewerkpop-up. Hier wijzig je de naam van het onderdeel en bepaal je andere instellingen. Nadat je een nieuw onderdeel aanmaakt dan verschijnt direct het blok met algemene...

Lees artikel