Home » Knowledge Base » Nieuw bij KerkBeamer? » Inloggen in KerkBeamer

Inloggen in KerkBeamer

Nadat je een account hebt aangevraagd bij KerkBeamer krijg je van ons inloggegevens toegestuurd. Met deze gegevens kun je inloggen in de online omgeving en in de software.

KerkBeamer bestaat uit twee delen: een online omgeving en software voor op de computer in de kerk. Het belangrijkste deel is de online omgeving. Hier maak je sjablonen, stel je voorkeuren in en maak je presentaties. De software gebruik je alleen in de kerk om presentaties af te spelen.

Online omgeving

De online omgeving van KerkBeamer is te vinden op app.kerkbeamer.nl. Deze URL is via elke moderne browser te bezoeken. Als je nog niet bent ingelogd dan kun je dat op de eerste pagina doen. Gebruik hiervoor het e-mailadres en wachtwoord dat we toegestuurd hebben.

Elke gebruiker krijgt zijn of haar eigen inloggegevens. Je kunt elkaars presentaties inzien en bewerken, maar afhankelijk van de rechten die je hebt, heb je wel of geen toegang tot bepaalde instellingen.

Software

Via de software van KerkBeamer kunnen presentaties worden afgespeeld op de beamers in de kerk en worden uitgezonden naar kerkTV. Na het downloaden en installeren van de software moet er één keer worden ingelogd. Het maakt niet uit welke gebruiker dit doet. De mogelijkheden in de software zijn voor iedereen gelijk. Na het inloggen is de software elke keer direct beschikbaar, zonder inloggen.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je KerkBeamer wachtwoord vergeten? Via app.kerkbeamer.nl/login/wachtwoord-vergeten kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Wij sturen deze direct naar je toe.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om een eigen wachtwoord in te stellen.

Heeft dit artikel je verder geholpen?
Ja!Nee, helaas niet