Home » Knowledge Base » Populaire artikelen » Software KerkBeamer 2.4.1

Software KerkBeamer 2.4.1

Om KerkBeamer presentaties af te kunnen spelen in de kerk heb je software nodig. Deze werkt hetzelfde als de online omgeving, maar kun je aansluiten op de beamer/TV-schermen in de kerk. Op deze pagina download je de software.

Software downloaden

Versie 2.4.1 | 3 april 2024 (Windows 10/11, 64-bits)

KerkBeamer gebruiken op macOS? Download dan KerkBeamer 2.4.1 voor macOS
Een eerdere versie van KerkBeamer gebruiken? Download dan KerkBeamer 2.4.0 voor Windows

Software downloaden en installeren

Installeer je de KerkBeamer Software voor de eerste keer óf ga je updaten? In beide gevallen kun je onderstaande stappen volgen. Er is nog geen updatefunctie beschikbaar in de software, dus ook voor het updaten geldt dat er een nieuw ZIP-bestand gedownload moet worden.

Software uitpakken

Wanneer het zip-bestand gedownload is kan deze worden uitgepakt. Gebruik hiervoor het standaard zip-programma van Windows. Nadat het zip-bestand is uitgepakt opent automatisch de bijbehorende map. Hierin vind je een .MSI-bestand.

Software installeren

Klik dubbel op het MSI-bestand. Je krijgt mogelijk een melding over dat je PC wordt beschermt. Klik op Meer informatie en vervolgens op Toch uitvoeren.

De installatiewizard opent. Volg de aangegeven stappen door op Volgende te klikken. Er hoeven geen instellingen gewijzigd te worden.

U krijgt tijdens het installeren deze vraag: Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt? Kies voor Ja. De installatie gaat verder.

Zodra de installatiewizard afgerond is kun je deze Voltooien. De installatiewizard wordt afgesloten. Aan het bureaublad is een icoon van KerkBeamer toegevoegd.

KerkBeamer Software openen

Dubbelklik op het bureaubladicoon om KerkBeamer te openen. De eerste keer verschijnt er een inlogscherm. Log hier in met je inloggegevens van KerkBeamer. Het maakt niet uit wie van het team inlogt. De weergave is voor iedereen hetzelfde: alle presentaties, van iedereen worden getoond. Eenmaal ingelogd hoeft er een volgende keer niet weer ingelogd te worden.

KerkBeamer presentaties afspelen

Bekijk hier de uitleg over het afspelen van een KerkBeamer presentatie via de software.

KerkBeamer Software updaten

Wij brengen regelmatig updates uit aan KerkBeamer. Bovenaan in dit artikel vind je de laatste updatedatum en het versienummer. Download de laatste versie en volg de hierboven genoemde stappen. De nieuwe versie wordt over de vorige versie heen geïnstalleerd. Het bureaubladicoon wordt automatisch vervangen.

Heeft dit artikel je verder geholpen?
Ja!Nee, helaas niet