Home » Knowledge Base » Algemeen » Te verwachten updates

Te verwachten updates

We werken doorlopend aan het optimaliseren van KerkBeamer 2.0. Met enige regelmaat brengen we een update uit met verbeteringen en toevoegingen. Hieronder vind je een overzicht van de grotere functionaliteiten die we nog gaan toevoegen, met onze voorlopige planning.

Doorontwikkeling KerkBeamer 2.0
Helaas zaten er in de eerste release van KerkBeamer 2.0 meer kinderziektes dan verwacht. Ook hebben we veel feedback ontvangen, die we zoveel mogelijk verwerkt hebben. Hierdoor heeft de basisontwikkeling meer tijd gekost dan ingeschat. De doorontwikkeling van bijvoorbeeld de software en de TV-uitzendingen heeft hierdoor vertraging opgelopen. We doen ons best om deze functies zo snel mogelijk beschikbaar te stellen. Hieronder vind je onze actuele planning.


December/Januari
Toevoegingen TV-uitzendingen
Het maken van TV-uitzendingen met KerkBeamer is een veelgevraagde functionaliteit. Dit is ook één van de technisch ingewikkeldste onderdelen van KerkBeamer. We hebben daarom december en waarschijnlijk een deel van januari nodig om dit beschikbaar te kunnen stellen.

2023
PDF maken van KerkBeamer 2.0 presentaties
Het maken van een PDF van de presentatie is nog in ontwikkeling. We verwachten deze functionaliteit voor KerkBeamer 2.0 presentaties in januari of februari toe te voegen.

2023
Audio toevoegen aan onderdelen
Het toevoegen van audio-bestanden onder onderdelen is in KerkBeamer 2.0 nog niet mogelijk. We verwachten dit in januari of februari toe te voegen.

2023
Verbeterd gebruikersbeheer
In een nieuwe pop-up kun je straks gemakkelijker gebruikers aanmaken en bewerken. Ook wordt het mogelijk om je eigen wachtwoord te wijzigen.

Heeft dit artikel je verder geholpen?
Ja!Nee, helaas niet