Home » Knowledge Base » Algemeen » Te verwachten updates

Te verwachten updates

We werken doorlopend aan het optimaliseren van KerkBeamer 2.0. Met enige regelmaat brengen we een update uit met verbeteringen en toevoegingen. Hieronder vind je een overzicht van de grotere functionaliteiten die we nog gaan toevoegen, met onze voorlopige planning.


Maart 2023
KerkTV-uitzendingen maken met KerkBeamer 2.0
Vanaf medio maart kun je met KerkBeamer ook kerkTV-uitzendingen maken. Je kunt dan bijvoorbeeld weergaven als ondertiteling en tekst over beeld instellen. Ook het (automatisch) bedienen van de camera’s en videomixer is dan mogelijk.

Maart 2023
Meerdere tekstblokken en meer combinaties maken
In de eerstvolgende update kun je meerdere tekstblokken, liederen en bijbelteksten toevoegen in een onderdeel. Ook kun je veel meer combinaties maken, zoals een video bij een lied of een bijbeltekst bij een PowerPoint.

April 2023
Audio toevoegen aan onderdelen
Het toevoegen van audio-bestanden onder onderdelen is in KerkBeamer 2.0 nog niet mogelijk. We verwachten dit in april 2023 toe te voegen.

1e helft 2023
PDF maken van KerkBeamer 2.0 presentaties
Het maken van een PDF van de presentatie is nog in ontwikkeling. We verwachten deze functionaliteit voor KerkBeamer 2.0 presentaties de eerste helft van 2023 toe te voegen.

2023
Onderdelen groeperen en herhaald afspelen
In een toekomstige update van KerkBeamer 2.0 wordt het mogelijk om onderdelen te groeperen en herhaald af te spelen. Zo kun je ook een ‘voorpresentatie’ maken en afspelen in KerkBeamer.

2023
Verbeterd gebruikersbeheer
In een nieuwe pop-up kun je straks gemakkelijker gebruikers aanmaken en bewerken. Ook wordt het mogelijk om je eigen wachtwoord te wijzigen.

2023
LiveBeamer
In de toekomst kunnen kerkgangers meekijken met de presentatie op hun eigen smartphone of tablet via een unieke URL.

2023
Kijkversie voor voorgangers en muziekgroepen
In een nieuwe weergave kun je voorgangers, muziekgroepen en anderen mee laten kijken met de presentatie, zonder dat zij aanpassingen kunnen doen in de presentatie.

Heeft dit artikel je verder geholpen?
Ja!Nee, helaas niet